VELKÝ ÚJEZD
Novinky
Spuštění registrací pro jaro 2024
2024-03-18 21:20:38
Vážení rodiče,
s radostí vám oznamujeme, že i letošní rok se neobejde bez klasických újezdských akcí! Jedná se v první řadě o jarní víkendovku pro mladší děti a samozřejmě i letní tábory. Registraci pro obě akce spustíme již tento týden. Informace o termínech i registracích najdete, jako vždy, v detailech o zmiňovaných akcích na našem webu.
Těšíme se na Vás!
Fotky z podzimní víkendovky 2023
2023-11-02 13:54:46
Vážení rodiče a účastníci,
po rozkliknutí akce "Podzimní víkendovka 2023", kde stisknete tlačítko "Galerie", se nyní dostanete k fotografiím z letošní víkendovky na webu Rajče.net. Odkaz ke stažení fotek v plné kvalitě naleznete v popisku onoho alba na Rajčeti. K těmto fotkám se samozřejmě dostanete pouze po přihlášení k účtu, ze kterého jste vaše děti na víkendovku přihlásili.

Pokud byste měli nějaký problém se k fotkám z letošního roku či z let minulých (ať už k víkendovkám či táborům) dostat, neváhejte nás kontaktovat.

S přáním hezkého podzimu
tým vedoucích
Podzimní víkendovka 2023
2023-10-04 17:16:10
Zdravíme všechny naše příznivce!
Ani letošní rok se neobejde bez naší tradiční víkendovky pro starší děti. Proto již dnes spouštíme registraci na tuto akci, která se, jako vždy, odehraje o víkendu po podzimních prázdninách.
Fotky z Indiánů 2023
2023-07-20 12:02:00
Vážení rodiče,
na našem webu naleznete již nyní (samozřejmě po přihlášení do Vašeho účtu) v sekci "Akce" po rozkliknutí akce "Dobrodružství v Novém světě" tlačítko "Galerie," kde po rozkliknutí naleznete fotografie z letošního tábora na webu rajče.net. Odkaz se zobrazuje vždy pouze u toho turnusu, na které jste přihlašovali Vaše dítě, nikdo jiný se k fotografiím jinak nedostane.

V popisku alba na rajče.net naleznete též odkaz ke stažení fotek v plné kvalitě ze serveru ulož.to.

Připomínáme, že obdobně můžete v sekci "Akce" naleznout i odkazy na fotografie a video z minulého roku, pokud se loňského tábora zúčastnilo Vaše dítě.

Doufáme, že se Vám fotografie budou líbit a přejeme Vám i Vašim dětem krásný zbytek léta.

S pozdravem
tým vedoucích

https://taboryvelkyujezd.cz/www/events/single?name=Dobrodru%C5%BEstv%C3%AD+v+Nov%C3%A9m+sv%C4%9Bt%C4%9B
Nové informace k táboru i mimo něj
2023-06-28 16:13:44
Zdravíme všechny příznivce Újezdských táborů!
Přinášíme Vám doplňující administrační informace, které se týkají nástupu na letošní tábory, ale i všech ostatních akcí do budoucna.

Do sekce dokumentů ke stažení na našem webu jsme doplnili odstavec spojený s klubem SHM Moravské Budějovice (organizace, která zaštiťuje naše akce). Obsahuje přihlášku ke přidruženému členství klubu. Tato přihláška je dobrovolná a k ničemu Vás nezavazuje, avšak za její vyplnění a odevzdání při příjezdu na jakoukoli naši akci bychom byli moc vděční. Bližší vysvětlení k přihlášce najdete mezi ostatními dokumenty.

Dále bychom Vás chtěli upozornit, že k vyplňovaným informacím o Vašich dětech na webu jsme připojili další kolonku pro zdravotní informace o alergiích, braných lécích, atd.
Prosíme, doplňte tyto údaje v nastavení informací o dětech na webu pod Vašim jménem, pokud nějaké informace tohoto typu existují a ještě jste tak neučinili.
V neposlední řadě také prosíme, abyste zkontrolovali celkové údaje o dětech a opravili případné chybné či zastaralé údaje. Stále nacházíme chybně zadaná rodná čísla, zdravotní pojišťovny, hlavně ale čísla dokončených školních ročníků (pro ně chystáme do budoucna automatickou inkrementaci, abyste je nemuseli každý rok měnit manuálně).

Jako vždy, připomínáme, že všechny potřebné informace, dokumenty a formuláře pro příjezd naleznete v sekci "Ke stažení" na našem webu.
Moc Vám děkujeme za spolupráci a už se na Vás moc těšíme!
Jarní víkendovka 2023
2023-04-29 20:55:45
Zdravíme všechny a hlásíme se s dalšími informacemi! I v letošním roce se můžete těšit na naši již tradiční jarní víkendovou akci pro mladší děti! Registrace bude probíhat již od zítřejšího odpoledne. Všechny ostatní důležité informace najdete na našem webu.
Znovuotevření registrací
2023-03-20 21:10:20
Díky vašemu dodatečnému zájmu jsme se rozhodli, že prodloužíme registrační období pro letošní tábory. Neváhejte tedy, a využijte tuto jedinečnou příležitost, pokud jste tak v prvním kratším registračním okně neučinili.
Tuto zprávu bychom rádi doplnili o jednu DŮLEŽITOU TECHNICKOU PŘIPOMÍNKU:
Prosíme všechny aktivní registrované uživatele, aby si kontrolovali v nastavení účtu aktuálnost osobních údajů o vašich dětech, které se mohou časem měnit (např. ukončená třída).
Dále vás také prosíme, abyste překontrolovali správnost těchto údajů. Mezi letošními registracemi jsme zaznamenali poměrně častý výskyt chybně zadaných údajů (zejména rodných čísel).
Děkujeme za vaši přízeň a už teď se na vás těšíme!
Změny a info pro rok 2023
2023-02-26 22:38:36
Hlásíme se vám s novinkami!
Možná jste se o tom už někteří doslechli. Letošním rokem dochází k DULEŽITÉ ZMĚNĚ! Naše tábory budou mít nového hlavního vedoucího. Monča se totiž rozhodla povýšit péči o naše tábory na ještě vyšší úroveň a začíná podporovat rozvoj účastnické základny. Předává tak žezlo hlavního vedoucího Vojtovi a nám nastává nová éra. Rozhodně se máte na co těšit!
Nic se pro vás tím ale nemění. Příští týden 4. března rozjížíme přihlašování na letošní tábor a brzy poté také na jarní víkendovku.
Přijímáme účastníky od 1. do 9. třídy základní školy. Někteří z vás vědí, že jsme v minulosti horní věkové hranici připouštěli určitou benevolenci. Z kapacitních důvodů jsme však od teď nuceni tuto hranici striktně dodržovat. Starší děti tudíž přijímat nemůžeme. Pro zájemce tohoto věku je k dispozici podzimní víkendovka.
Děkujeme za vaši stálou přízeň a budeme se na vás těšit!
Vaši Újezďáci.